З консервованим тунцем. Рецепт простого салату на Новий Рік
Легкий в приготуванні салат з консервованого тунця з помідорами, болгарським перцем і червоною цибулею.
Салат з тунцем - популярний рибний салат, який можна приготувати як на свята, так і на кожен день. Тунець прекрасно поєднується з будь-якими овочами, тому рецепт можна варіювати під себе.
Пропонуємо приготувати простий, але дуже смачний і корисний салат з тунцем.
Салат з тунцем: рецепт
Інгредієнти:
- тунець консервований - 1 банка
- помідори черрі - 6 шт.
- перець болгарський - 1 шт.
- червона цибуля - ½ шт.
- салат листовий - 100 г
- яйце - 2 шт.
- лимон - ¼
- бальзамічний оцет
- оливкова олія
Як приготувати салат з тунцем?
Миємо та рвемо руками листя салату. Викладаємо листя в салатницю.
Помідори черрі розрізаємо навпіл. Очищаємо болгарський перець від плодоніжки, нарізаємо середніми кубиками і додаємо перець і помідори в салатницю.
Зливаємо воду з консервованого тунця і викладаємо шматочки риби на салат. Яйця відварюємо, очищаємо і розрізаємо на чотири частини. Викладаємо яйця в салатницю.
Нарізаємо цибулю півкільцями і додаємо в салат.
Поливаємо салат оливковою олією, бальзамічним оцтом і скроплюємо соком лимона.
Салат з тунцем готовий!
Блюдо також можна посипати смаженим кунжутом або додати майонез або соус.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.