З консервованим тунцем. Рецепт простого салату на Новий Рік

22 грудня 2019, 07:09

Легкий в приготуванні салат з консервованого тунця з помідорами, болгарським перцем і червоною цибулею.

Салат з тунцем - популярний рибний салат, який можна приготувати як на свята, так і на кожен день. Тунець прекрасно поєднується з будь-якими овочами, тому рецепт можна варіювати під себе.

Відео дня

Пропонуємо приготувати простий, але дуже смачний і корисний салат з тунцем.

Салат з тунцем: рецепт

Інгредієнти:

  • тунець консервований - 1 банка

  • помідори черрі - 6 шт.

  • перець болгарський - 1 шт.

  • червона цибуля - ½ шт.

  • салат листовий - 100 г

  • яйце - 2 шт.

  • лимон - ¼

  • бальзамічний оцет

  • оливкова олія

Як приготувати салат з тунцем?

Миємо та рвемо руками листя салату. Викладаємо листя в салатницю.

Помідори черрі розрізаємо навпіл. Очищаємо болгарський перець від плодоніжки, нарізаємо середніми кубиками і додаємо перець і помідори в салатницю.

Зливаємо воду з консервованого тунця і викладаємо шматочки риби на салат. Яйця відварюємо, очищаємо і розрізаємо на чотири частини. Викладаємо яйця в салатницю.

Нарізаємо цибулю півкільцями і додаємо в салат.

Поливаємо салат оливковою олією, бальзамічним оцтом і скроплюємо соком лимона.

Салат з тунцем готовий!

Блюдо також можна посипати смаженим кунжутом або додати майонез або соус.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X