Його завжди не вистачатиме. Рецепт легкого шоколадного торта
19 березня 2023, 20:15
Потрібен торт, який гарантовано сподобається усім? А ще такий, який легко приготувати? Цей неймовірний шоколадний пиріг із гладкою глазур’ю — миттєва насолода у випічці.
Шоколадний торт: рецепт
Інгредієнти:
- 1 ½ чашки борошна
- 1 ½ чашки цукру
- ¾ чашки какао-порошку
- 1 ½ чайної ложки соди
- 1 чайна ложка солі
- 2 яйця
- ¾ чашки молока
- ½ чашки олії
- ½ чайні ложки ванільного екстракту
- ¾ чашки гарячої води
Реклама
Спосіб приготування:
- Нагрійте духовку до 180 градусів.
- Просійте борошно, додайте цукор, какао-порошок, соду та сіль разом у великій мисці.
- Додайте яйця, молоко, олію та ванільний екстракт та змішайте все разом до гладкої маси.
- Додайте гарячу воду та знову змішайте все до гладкої маси.
- Розлийте тісто в дві форми для торта, які змащені та обсипані борошном.
- Печіть торт протягом 30−35 хвилин, або доки зубочистка, вставлена в центр торта, не вийде чистою.
- Витягніть бісквіти з духовки та залиште їх охолоджуватися в формі протягом 10 хвилин, потім залиште охолоджуватися до кімнатної температури.
- За бажанням, прикрасьте торт шоколадним ганашем, використовуючи темний шоколад та вершки. Подавайте торт на десерт та насолоджуйтеся його смаком.