У фритюрниці. Швидкі бублики за 10 хвилин з двох інгредієнтів

Бублики рецепт (Фото:scukrov/depositphotos)
Ніщо не має такого смаку, як свіжий хліб, і якщо ви шукаєте швидкий і простий рецепт, спробуйте ці бублики.
У фритюрниці можна готувати майже все: від смаження цілих курей до варіння яєць. Фритюрниця швидко стала кухонним гаджетом для мільйонів домогосподарств. Одна страва, яку ви, можливо, не думали готувати самостійно, — це бублики, але за допомогою цього швидкого та легкого рецепта з двох інгредієнтів ви можете приготувати їх менш ніж за 10 хвилин. У вас вийдуть легкі домашні бублики з двома інгредієнтами, виготовлені у фритюрниці, без дріжджів і без молока.
Бублики: рецепт
Інгредієнти:
- 500 г борошна,
- 1 склянка йогурту.
Спосіб приготування:
- У мисці змішайте борошно і йогурт, підійде будь-який вид. Змішуйте обидва інгредієнти, доки не вийде густе тісто.
- Потім розділіть тісто на порції та сформуйте кульки. Ви можете зробити традиційну форму бублика двома способами: зробити отвір у центрі кожного бублика за допомогою пальця та покрутити ним, щоб трохи розтягнути тісто. Або ви можете розкачати кульку у форму довгої ковбаски, а потім сформувати її в коло та притиснути два кінці разом, щоб створити форму бублика.
- Коли з тіста буде сформовано бублики, змастіть їх невеликою кількістю масла та посипте кунжутом, маком або родзинками за своїм смаком.
- Помістіть бублики у фритюрницю та готуйте, поки вони стануть коричневими. Готовність тіста перевірте сірником. Подавайте охолодженими.