До 8 березня. Простий рецепт макарун з білим шоколадом і малиною

Рецепт макарунів з білим шоколадом і малиною (Фото:Lucas Guizo/pexels)
Вишукані, але дуже смачні. Мало хто сперечатиметься, що макаруни — це вершина вишуканості у світі десертів. Ці елегантні французькі ласощі гарантовано вразять, що робить їх ідеальним подарунком до Міжнародного жіночого дня, 8 березня.
Якими б красивими вони не були, макаруни мають репутацію невибагливих і темпераментних. Від вологості повітря до того, наскільки дрібно подрібнене мигдальне борошно, випіканню макарунів загрожують потенційні підводні камені. Цей рецепт макарунів до свята жінок з білим шоколадом і малиною, максимально простий і зрозумілий, тож ви відразу відчуєте себе професійним кондитером. Поєднайте макарун із відповідним вишуканим напоєм, таким як шампанське чи коктейль, щоб зробити справжній подарунок своїй коханій жінці.
Рецепт макарун з білим шоколадом і малиною
Інгредієнти:
- 100 г мигдалевої муки
- 200 г цукру-пудри
- 2 білки
- 50 мл води
- 100 г білого шоколаду, нарізаного на дрібні кубики
- 50 г свіжої малини
Спосіб приготування:
- Добре перемішайте мигдальну муку і цукор-пудру. У іншій мисці збийте білки до стійких піків.
- Додайте воду і добре перемішайте. Потім додайте збиті білки і помішуйте до тих пір, поки суміш не стане гладкою.
- Додайте кубики білого шоколаду і свіжу малину в тісто і помішайте дуже обережно, щоб не пошкодити ягоду.
- Наповніть кондитерський мішок з накінечником, формуючим макаруни, та створіть макаруни діаметром близько 3 см.
- Розігрійте духовку до 150 градусів Цельсія.
- Розмістіть макаруни на деко, покритому пергаментом.
- Печіть макаруни протягом 15−20 хвилин, доки вони не стануть золотистими.
- Вийміть макаруни з духовки і дайте їм охолонути. По бажанню охоловший десерт полийте зверху шоколадом або прикрасьте ягодами та фруктами.