Різноманітність під час посту. Рецепт домашньої пісної піци Маргарита
19 березня, 07:41

Рецепт домашньої піци Маргарита (Фото:Kampus Production/pexels)
Італійська кухня пропонує багато смачних страв, і одна з найпопулярніших, яка є частим гостем на столах українців — проста піца Маргарита.
Читайте також:
Великий піст 2023. Календар харчування по дням з менюРецепт домашньої піци Маргарита
Інгредієнти:
- 1 лист покупного тіста для піци
- ½ чашки томатного соусу
- 2 гілки свіжого базиліку
- 1 шар моцарели
- ¼ чайної ложки чорного перцю
- ¼ чайної ложки солі
Відео дня
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до температури 220 градусів Цельсія.
- Розкочуйте тісто для піци на поверхні, покритій борошном.
- Перенесіть його на деко, покритий пергаментом.
- Розподіліть томатний соус на тісті, залишаючи кілька сантиметрів по краях без соусу.
- Покладіть шар моцарели на соус, залишаючи також кілька сантиметрів по краях без сиру.
- Розріжте листки базиліку на дрібні шматочки і розкиньте їх на верх моцарели. Посипте перцем і сіллю.
- Покладіть піцу в духовку і випікайте 12−15 хвилин, доки тісто не стане золотистим на краях і сир не розтане.
- Вийміть піцу з духовки і наріжте на куски. Смачного!
Це класичний рецепт піци Маргарита. Можна експериментувати з іншими інгредієнтами, якщо бажаєте.