Нова кухня Одеси. Бренд-шефом готелю Bristol став Стефан Вайттінадан, який готував для Мадонни та Білла Клінтона
Шеф, який працював у Алена Дюкасса й Жоеля Робюшона та має сумарно 16 зірок Мішлен, очолив кухню легендарного Bristol Hotel 5* в Одесі.
Готель Bristol, що має 120-річну історію вишуканого сервісу та гастрономії, обіцяє відкрити нову сторінку одеської кухні. Адже сезон літа 2021 тут відкриває новий бренд-шеф — Стефан Вайттінадан, чий багатий міжнародний досвід додасть особливі індивідуальні штрихи до гастрономічних традицій ресторана Le Grand готеля Bristol.
Нова кухня, яку ресторан презентує своїм відвідувачам, поєднає одеські традиції і французьку високу гастрономію в авторській інтерпретації Стефана Вайтінадана.
Цього року готель запропонує гостям разом відправитись в гастрономічну подорож у Східному експресі із зупинками в Парижі, Венеції, Афінах та Константинополі. Разом із Стефаном гості зможуть продегустувати характерні страви цих міст та зануритися в їхню атмосверу. Меню презентуватимуть у серії бранчів та вечерь. У червні Одесу сколихнуть вечері Париж — Відень та Париж — Венеція, а також одеський та азербайджанський

Стефан Вайттінадан: факти біографії
Стефан — професіонал найвищого рівня, справжній парижанин, знавець французької, любитель середземноморської та азіатської кухні.
У його ресторанному портфоліо сумарно 16 зірок Червоного гіду Мішлен, якщо підсумувати всі ресторани, з якими він працював, а це і знаменитий Alain Ducasse (*** Michelin), La Maison Blanche (** Michelin), Jacques Cagna (** Michelin), Restaurant Joel Robouchon (*** Michelin), Michel Rostang (** Michelin) та інші.

Готував для таких знаменитостей, як Мадонна, Кевін Костнер, Клінт Іствуд та Білл Клінтон.
Суддя ТВ проектів Король Десертiв, МастерШеф і МастерШеф Дiти, шеф-амбасадор компанії Gaggenau.
На сьогодні, вже 17 років Стефан присвятив Україні.
