На честь свого дня народження. Одеське кафе Компот ділиться фірмовим рецептом котлет з трьох видів м’яса

7 жовтня 2020, 04:50

У середу, 7 жовтня одеське кафе Компот на Леонтовича, 15 відзначає рік з моменту відкриття. На честь свята кафе поділилося рецептом фірмової страви.

Ресторатор і засновник цього кафе Сава Лібкін у своїх соціальних мережах розповів про ідею створення та про іменинника на Леонтовича:

«Спочатку була ідея. Ідея годувати людей знайомою їм з дитинства їжею. Ідея, що котлети з пюре і курячий бульйон з фрикадельками сподобаються не менше веганского хумусу з рожевою росою. Ідея, що міське кафе може бути знаковим в Одесі місцем. Так з’явилася мережа кафе Компот. А рік тому ми відкрили Компот навпроти музкомедії. І в його основі теж лежить ідея — наповнити наше кафе театральним духом».

Відео дня

А Компот у честь свята поділився рецептом своїх фірмових котлет з трьох видів м’яса.

Сава Лібкін в кафе Компот (Фото: Прес-служба Сави Лібкіна)
Сава Лібкін в кафе Компот / Фото: Прес-служба Сави Лібкіна

Рецепт котлет з 3 видів м’яса

Інгредієнти:

  • Свинина 300 г
  • Яловичина 300 г
  • Телятина 300 г
  • Булочка «Одеська» 1 шт.
  • Молоко 50 г
  • Цибуля смажена 2 шт.
  • Сіль, перець за смаком
  • Панірувальні сухарі

Приготування

Цибулю рекомендуємо обсмажити на вершковому маслі, злегка посолити та додати трохи цукру.

Потім пропустіть м’ясо та смажену цибулю через м’ясорубку. Булочку замочіть у молоці, злегка відіжміть і теж пропустіть через м’ясорубку.

Додайте сіль, перець і добре перемішайте. Дайте фаршу постояти в холоді близько двох годин.

Потім сформуйте котлети, обваляйте в сухарях і обсмажуйте на олії на середньому вогні.

Смачного!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X