На честь свого дня народження. Одеське кафе Компот ділиться фірмовим рецептом котлет з трьох видів м’яса
У середу, 7 жовтня одеське кафе Компот на Леонтовича, 15 відзначає рік з моменту відкриття. На честь свята кафе поділилося рецептом фірмової страви.
Ресторатор і засновник цього кафе Сава Лібкін у своїх соціальних мережах розповів про ідею створення та про іменинника на Леонтовича:
«Спочатку була ідея. Ідея годувати людей знайомою їм з дитинства їжею. Ідея, що котлети з пюре і курячий бульйон з фрикадельками сподобаються не менше веганского хумусу з рожевою росою. Ідея, що міське кафе може бути знаковим в Одесі місцем. Так з’явилася мережа кафе Компот. А рік тому ми відкрили Компот навпроти музкомедії. І в його основі теж лежить ідея — наповнити наше кафе театральним духом».
А Компот у честь свята поділився рецептом своїх фірмових котлет з трьох видів м’яса.
Рецепт котлет з 3 видів м’яса
Інгредієнти:
- Свинина 300 г
- Яловичина 300 г
- Телятина 300 г
- Булочка «Одеська» 1 шт.
- Молоко 50 г
- Цибуля смажена 2 шт.
- Сіль, перець за смаком
- Панірувальні сухарі
Приготування
Цибулю рекомендуємо обсмажити на вершковому маслі, злегка посолити та додати трохи цукру.
Потім пропустіть м’ясо та смажену цибулю через м’ясорубку. Булочку замочіть у молоці, злегка відіжміть і теж пропустіть через м’ясорубку.
Додайте сіль, перець і добре перемішайте. Дайте фаршу постояти в холоді близько двох годин.
Потім сформуйте котлети, обваляйте в сухарях і обсмажуйте на олії на середньому вогні.
Смачного!