За рецептом Ектора Хіменеса-Браво. Рецепт смачного вафельного торта з бананом
28 квітня, 01:54

Вафельний торт з бананом за рецептом Ектора Хіменеса-Браво (Фото:Телеканал СТБ)
Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та суддя МастерШеф. Професіонали-4 на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом смачного вафельного торта.
Найважливіший секрет збирання вафельного торта — кожен шар повинен бути ретельно промазаний, кожна клітина вафлі має бути заповнена.
Вафельний торт з бананом: рецепт
Відео дня
Інгредієнти:
- Іриска — 2 банки;
- Масло вершкове — 200 грамів;
- Банан — 1 кг;
- Коржі вафельні;
- Арахіс — 150 грамів.
Спосіб приготування:
- «Для початку запікаємо арахіс до золотистості на 180 градусах.
- Наріжте банани слайсами.
- Масло має бути кімнатної температури, збийте його з ірискою до однорідності.
- Далі кладіть всередину банани.
- Останній шар посипаємо арахісом, боки промазуємо кремом.
- Перш ніж їсти, дайте торту постояти. Бажано добу. А при подачі посоліть морською сіллю — смак буде більш насиченим», — ділиться Ектор.