За рецептом Ектора Хіменеса-Браво. Рецепт смачного вафельного торта з бананом

28 квітня, 01:54
Вафельний торт з бананом за рецептом Ектора Хіменеса-Браво (Фото:Телеканал СТБ)

Вафельний торт з бананом за рецептом Ектора Хіменеса-Браво (Фото:Телеканал СТБ)

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та суддя МастерШеф. Професіонали-4 на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом смачного вафельного торта.

Найважливіший секрет збирання вафельного торта — кожен шар повинен бути ретельно промазаний, кожна клітина вафлі має бути заповнена.

Вафельний торт з бананом: рецепт

Відео дня

Інгредієнти:

  • Іриска — 2 банки;
  • Масло вершкове — 200 грамів;
  • Банан — 1 кг;
  • Коржі вафельні;
  • Арахіс — 150 грамів.

Спосіб приготування:

  1. «Для початку запікаємо арахіс до золотистості на 180 градусах.
  2. Наріжте банани слайсами.
  3. Масло має бути кімнатної температури, збийте його з ірискою до однорідності.
  4. Далі кладіть всередину банани.
  5. Останній шар посипаємо арахісом, боки промазуємо кремом.
  6. Перш ніж їсти, дайте торту постояти. Бажано добу. А при подачі посоліть морською сіллю — смак буде більш насиченим», — ділиться Ектор.
Редактор: Альона Дука
Показати ще новини
Радіо NV
X