Простий та легкий рецепт. Дієтична паска без цукру та дріжджів

Дієтична паска без цукру та дріжджів (Фото:jobrestful/depositphotos)
Дієтична паска без цукру та дріжджів — це здорова альтернатива традиційній пасці, яка зазвичай містить значну кількість цукру, дріжджів та інших інгредієнтів, які не можна вживати під час дієти.
Великодні богослужіння ПЦУ та УГКЦ — онлайн
Ця дієтична паска має низький глікемічний індекс та низьку кількість вуглеводів, тому вона може бути ідеальною альтернативою традиційній пасці для людей, які дотримуються дієти.
Дієтична паска: рецепт
Інгредієнти:
- 300 г білого гречаного борошна
- 100 г пшеничної олії
- 3 яйця
- 100 г сиропу агави (або іншого натурального солодкуватого продукту, який підходить для вашої дієти)
- ½ ч.л. гірчичного порошку
- ½ ч.л. гіркого какао
- 1 ч.л. рідкого ванільного екстракту
- 1 ч.л. розпушувача
- сіль за смаком
- насіння кунжуту для прикраси
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 180 градусів.
- У мисці змішайте борошно, гірчичний порошок, гірке какао, розпушувач та сіль.
- Додайте яйця, олію, сироп агави та ванільний екстракт, і змішайте до однорідної консистенції.
- Розкладіть тісто в форму для паски і прикрасьте насінням кунжуту.
- Печіть протягом 40−45 хвилин, або доки паска не стане золотистого кольору та не пройде випробування на готовність (вставте дерев’яну шпажку в центр паски — якщо вона вийде сухою, то паска готова).