Простий та легкий рецепт. Дієтична паска без цукру та дріжджів

15 квітня, 17:33
Дієтична паска без цукру та дріжджів (Фото:jobrestful/depositphotos)

Дієтична паска без цукру та дріжджів (Фото:jobrestful/depositphotos)

Дієтична паска без цукру та дріжджів — це здорова альтернатива традиційній пасці, яка зазвичай містить значну кількість цукру, дріжджів та інших інгредієнтів, які не можна вживати під час дієти.

Великодні богослужіння ПЦУ та УГКЦ — онлайн

Ця дієтична паска має низький глікемічний індекс та низьку кількість вуглеводів, тому вона може бути ідеальною альтернативою традиційній пасці для людей, які дотримуються дієти.

Відео дня

Дієтична паска: рецепт

Інгредієнти:

  • 300 г білого гречаного борошна
  • 100 г пшеничної олії
  • 3 яйця
  • 100 г сиропу агави (або іншого натурального солодкуватого продукту, який підходить для вашої дієти)
  • ½ ч.л. гірчичного порошку
  • ½ ч.л. гіркого какао
  • 1 ч.л. рідкого ванільного екстракту
  • 1 ч.л. розпушувача
  • сіль за смаком
  • насіння кунжуту для прикраси

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  2. У мисці змішайте борошно, гірчичний порошок, гірке какао, розпушувач та сіль.
  3. Додайте яйця, олію, сироп агави та ванільний екстракт, і змішайте до однорідної консистенції.
  4. Розкладіть тісто в форму для паски і прикрасьте насінням кунжуту.
  5. Печіть протягом 40−45 хвилин, або доки паска не стане золотистого кольору та не пройде випробування на готовність (вставте дерев’яну шпажку в центр паски — якщо вона вийде сухою, то паска готова).
Редактор: Альона Дука
Показати ще новини
Радіо NV
X