Як ризото. Вівсянка з пармезаном та грибами за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

19 липня 2022, 05:55

Український шеф-кухар колумбійського походження поділився в Instagram рецептом улюбленого сніданку.

«Ранок має бути добрим, а сніданок — смачним. Тож ловіть рецепт моєї улюбленої вівсянки-ризото з грибами», — зазначив беззмінний суддя МастерШеф.

Рецепт вівсянки на вершках

Реклама

Інгредієнти:

  • Печериці — 50 г
  • Вешанки — 50 г
  • Вівсянка — 100 г
  • Вода — 200 мл
  • Вершки — 50 мл
  • Пармезан — 20 г
  • Сіль, перець

Приготування:

1. Обсмажуємо на пательні гриби, додаємо спеції та олію. Додаємо вівсянку, перемішуємо та вливаємо вершки. Тушкуємо разом кілька хвилин, до готовності вівсянки.

2. Додаємо вершкове масло та натертий сир, добре перемішуємо. Викладаємо страву на тарілку, посипаємо сиром та прикрашаємо зеленню.

Смачного!

Показати ще новини