«Діти будуть просити добавки». Рецепт пирога з молодою капустою від Тетяни Мокріді
Директор Школи леді реаліті Від пацанки до панянки на Новому каналі розповіла, як приготувати випічку з сезонними овочами.
Сезон молодої капусти в розпалі. Рекомендуємо вам приготувати з неї простий, але дуже смачний овочевий пиріг. Перевіреним рецептом ділиться директор Школи леді Тетяна Мокріді.
«Уявляєте, діти можуть їсти капусту в пирозі і просити добавки, - говорить директор. - Рецепт дуже дешевий, простий і смачний. До речі, пиріг печу із власноруч вирощеної капусти».
Рецепт пирога з капустою
Інгредієнти для пирога:
- тісто листкове дріжджове - 500 г
- свіжа капуста - ½ головки
- морква - 2 шт.
- цибуля - 2 шт.
- сіль, перець - за смаком
Інгредієнти для соусу:
- яйце - 1 шт.
- молоко - 1 стакан
- пармезан - 50 г

Приготування:
1. Поріжте капусту смужками, а цибулю кубиками. Моркву натріть на крупній тертці.
2. Усі інгредієнти підсмажте на сковороді. Посоліть, поперчіть за смаком.
3. Змастіть вершковим маслом форму для випікання. Викладіть тісто та зробіть високі бортики.
4. Викладіть на тісто начинку.
5. Збийте яйце, додайте молоко та пармезан. Перемішайте і залийте начинку.
6. Із залишків тіста зробіть решітку зверху пирога. Змастіть тісто збитим яйцем.
7. Випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин.
Смачного!