Незвичайно і корисно. Солоний «торт» із цукіні

17 липня 2022, 03:25
Для соусу можна використовувати сметану або майонез (Фото:chinchy / depositphotos.com)

Для соусу можна використовувати сметану або майонез (Фото:chinchy / depositphotos.com)

У сезон кабачків доводиться дійсно викручуватись, щоб страви з цього овоча не набридали. Цей рецепт солоного торта з кабачкових млинців — простий і оригінальний спосіб приготувати цукіні.

Подавати страву можна, як у рецепті, у вигляді торта. Або ж, ви можете просто приготувати млинці з кабачків і додавати до них різні начинки.

Начинка в цьому торті - вегетаріанська, але до томатів і салату, за бажанням, можна додати м’ясо, варене чи копчене.

Відео дня

Рецепт кабачкових млинців і торта

Інгредієнти: ⁣

  • 1 кг кабачків
  • 200 г цільнозернового борошна
  • 3 яйця
  • 10 г розпушувача
  • Сіль⁣⁣

Начинка: ⁣

  • 200 г сметани 15% або майонезу
  • 4 зубчики часнику
  • Листя салату або шпинату
  • Помідори

Приготування:

  • Натріть кабачок на тертці, відіжміть зайву рідину.
  • Змішайте в мисці кабачки, борошно, яйця та розпушувач. Перемішайте тісто для млинців до однорідності.
  • Смажте млинці на повільному вогні з обох сторін, накривши кришкою. Дайте млинцям охолонути перед збиранням страви.
  • Змішайте видавлений часник зі сметаною або, за бажанням, майонезом. Можна також додати кріп і улюблені спеції. Тонко наріжте помідор.
  • Зберіть торт. Викладіть перший млинець, змастіть його сметаною, зверху викладіть помідор і салат. Накрийте другим млинцем і повторіть все те ж саме, і так поки не закінчаться млинці.
  • Перед подачею дайте «торту» настоятися в холодильнику, щоб млинці добре просочилися.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X