З карі на кокосовому молоці. Рецепт пряного морквяного супу-пюре

21 квітня 2021, 04:32

Фуд-фотограф, блогер і автор книги Легко і смачно Олена Єрмоленко розповіла, як приготувати пікантний морквяний суп.

Весна - пора яскравих фарб не тільки на вулиці, але і в тарілці. І піст - не перешкода для яскравих кольорів і смачних страв.

Рецепт морквяного супу-пюре

Інгредієнти:

  • 400 г моркви, якщо велика можна порізати на 3-4 частини
  • 1 стебло селери
  • 400 мл кокосового молока
  • 1 маленька цибулина
  • два зубчики часнику
  • імбир дрібка якщо сухий або 20 г свіжого
  • приправа карі дрібка

Відео дня

Приготування:

Моркву почистіть і крупно наріжте. Додайте чайну ложку рослинної олії, спеції та добре перемішайте.

Запечіть моркву в духовці протягом 20 хвилин при температурі 190 градусів.

Посмажте на повільному вогні нарізану кубиками цибулю, дрібно нарізану селеру і часник до золотистого кольору.

Додайте запечену моркву та залийте все кокосовим молоком. Тушкуйте все разом 10 хвилин на повільному вогні.

Перебийте блендером до однорідності.

Смачного!

Показати ще новини
Радіо NV
X