Три кроки. Найпростіший рецепт запечених курячих гомілок

18 березня, 08:39
Запечені курячі гомілки (Фото:vasiliybudarin/depositphotos)

Запечені курячі гомілки (Фото:vasiliybudarin/depositphotos)

Ніжні, соковиті запечені курячі гомілки, що змішані з улюбленою приправою, мають дивовижний смак, хрустку скоринку і є хітом кожного обіднього столу.

Цей рецепт запечених курячих гомілок не може бути простішим. Вони неймовірно хрусткі, ароматні та смачні, а їх приготування займає не більше 10 хвилин.

Запечені курячі гомілки: рецепт

Відео дня

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих гомілок
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • ст.л меленого кмину
  • 1 ст.л копченої паприки
  • 2 чайні ложки сушеного орегано
  • 2 ч. л. гранул часнику
  • 1 ч. ложка чорного меленого перцю

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 200C/180C з вентилятором. Покладіть курячі гомілки у велику миску та налийте олії. Приправте великою кількістю солі, потім додайте всі інгредієнти, що залишилися, і добре перемішайте.
  2. Покладіть гомілки у велику форму для смаження разом з олією та спеціями з миски, переконавшись, що навколо кожної гомілки є достатньо місця.
  3. Випікайте в духовці 20 хвилин, потім переверніть кожну гомілку та запікайте ще 20−25 хвилин до готовності та карамелізації.
Редактор: Альона Дука
Показати ще новини
Радіо NV
X