Три кроки. Найпростіший рецепт запечених курячих гомілок
18 березня, 08:39

Запечені курячі гомілки (Фото:vasiliybudarin/depositphotos)
Ніжні, соковиті запечені курячі гомілки, що змішані з улюбленою приправою, мають дивовижний смак, хрустку скоринку і є хітом кожного обіднього столу.
Цей рецепт запечених курячих гомілок не може бути простішим. Вони неймовірно хрусткі, ароматні та смачні, а їх приготування займає не більше 10 хвилин.
Читайте також:
Ароматний та ніжний. Рецепт домашнього пирога з корицеюЗапечені курячі гомілки: рецепт
Відео дня
Інгредієнти:
- 1 кг курячих гомілок
- 2 столові ложки оливкової олії
- ст.л меленого кмину
- 1 ст.л копченої паприки
- 2 чайні ложки сушеного орегано
- 2 ч. л. гранул часнику
- 1 ч. ложка чорного меленого перцю
Спосіб приготування:
- Розігрійте духовку до 200C/180C з вентилятором. Покладіть курячі гомілки у велику миску та налийте олії. Приправте великою кількістю солі, потім додайте всі інгредієнти, що залишилися, і добре перемішайте.
- Покладіть гомілки у велику форму для смаження разом з олією та спеціями з миски, переконавшись, що навколо кожної гомілки є достатньо місця.
- Випікайте в духовці 20 хвилин, потім переверніть кожну гомілку та запікайте ще 20−25 хвилин до готовності та карамелізації.