Здорова і швидка вечеря. Салат з буряком і фетою від Лізи Глінської
Кулінарний експерт поділилася рецептом корисного та смачного салату з буряка.
Буряк - досить багатогранний продукт, який добре працює не тільки в борщі та вінегреті. Щоб переконатися в цьому, варто приготувати свіжий весняний салат з буряком, фетою і кедровими горішками.
Рецепт салату з буряком
Інгредієнти:
- 300 г буряка (2-3 невеликі буряки, варені чи запечені)
- 15 г кедрових горіхів (1,5 ст.л. з гіркою)
- 70 г фети (3,5 ст. л.)
- 10-15 мл оливкової олії (2-3 ч. л.)
- сіль (за смаком)
- мангольд (за бажанням)
Приготування:
1. Обсмажте кедрові горішки, щоб вони зарум'янилися, а з них виділилася олія.
2. Наріжте буряк тонкими слайсами близько 2-3 мм.
3. Викладіть буряк на тарілку, посоліть, зверху викладіть фету і посипте кедровими горішками.
4. Прикрасьте салат листям мангольда або іншою зеленню - за бажанням.
5. Полийте салат оливковою олією.
Смачного!