Яйце пашот, сирники та вівсянка. Улюблені корисні сніданки ведучих У кого більше?
Ведучі нового реаліті про подорожі У кого більше? на Новому каналі розповіли про свої улюблені сніданки, які легко приготувати в будь-яких умовах.
Більшість часу ведучі нового реаліті проводять в роз'їздах. І це не тільки відрядження. Вони так звикли подорожувати, що це вже стало звичною частиною їхнього життя. А щоб протягом дня були сили на подорожі, зйомки й інші справи, ведучі віддають перевагу ситним і корисним сніданкам. Вони охоче поділилися рецептами декількох страв, які легко можна приготувати як вдома, так і під час відряджень.
Оля Манько возить продукти з собою
У сумці ведучої У кого більше? Олі Манько завжди знайдуться хлібці та протеїнові батончики. Дівчина не любить бути голодною або «закидатися» аби чим, тому завжди возить із собою продукти, які довго не псуються.
«Якщо є можливість приготувати сніданок вдома або в апартаментах, де зупинилися, ми з чоловіком і за сумісництвом колегою по роботі віддаємо перевагу вівсянці, яйцям і бутербродам на хлібцях, — розповідає вона. — Якщо виїжджати потрібно рано, то я завжди беру з собою злакові хлібці, сир, з овочів — огірки чи помідори, з фруктів — банани. Ці продукти можуть прожити деякий час без холодильника, тому ідеально підійдуть для подорожі в якості сніданку та перекусів. Також люблю протеїнові батончики. Якщо ти дуже голодний, а до цивілізації ще далеко, вони стануть в нагоді. З цієї ж серії також злакові батончики з перетертих сухофруктів «.
Анна Олицька не уявляє свій ранок без яєць пашот
Для ще однієї ведучої У кого більше? Анни Олицької сніданок — не тільки перший прийом їжі, але й справжній ритуал. Дівчина любить неспішно готувати його для себе та сина.
«Найбільш смачний і корисний сніданок для мене — це яйця пашот на гречаному хлібі з авокадо та слабосоленим лососем. І хоча останній не дуже корисний, іноді дозволяю порадувати себе. Звичайно, їсти таке під час відряджень не завжди вдається. Тому в поїздці зазвичай віддаю перевагу вівсянці на сніданок. Удома варю її на воді без нічого. А потім для смаку додаю горіхів, ягід і трохи меду.
Аліна Місечко професійно готує сирники
Ведучу реаліті Нового каналу Аліну Місечко вже по праву можна назвати професіоналом з приготування сирників. На кухні в дівчини цей сніданок з’являється дуже часто.
«Нічого складного, — пояснює вона. — Берете 200 грамів сиру, півбанана, одне яйце, дві ложки манки та трохи солі. За смаком можна додавати й цукор, але я не дуже люблю. Усе перемішуємо та розкладаємо в форми для кексів. Для приготування сирників я використовую мультіпіч, але, думаю, підійде й звичайна духовка чи газова плита. На все про все у мене йде близько 20 хвилин».
У відрядженнях, де можливості приготувати сирники немає, дівчина вважає за краще снідати сухими кашами. Їх вона спеціально купує для подорожей у туристичних магазинах.
«Це не вівсянка швидкого приготування, яка продається в магазинах, — розповідає Аліна. — До складу цих сумішей входять сушене м’ясо, овочі, гречка. Вони дорожчі, але варті того. Для їх приготування необхідні тільки чашка, кип’ятильник і вода. У таких подорожах як наші це те що треба. І на смак не відрізняються від звичайної їжі».
Нагадаємо, прем'єра реаліті У кого більше? за участю телеведучих стартує 31 серпня о 19:00 на Новому каналі.