Королівський рецепт. Пасхальне печиво від кондитерів Єлизавети II

Пасхальне печиво від кондитерів Єлизавети ІІ (Фото:Віра Давидова / unsplash)
У палаці британської королівської родини до Великодня печуть імбирне печиво, рецептом якого поділилися придворні кондитери.
Простий та доступний рецепт британських кондитерів дозволяє долучитися до традицій вищого світу та насолодитися смаком вишуканого кондитерського виробу.
Як приготувати пасхальне печиво за рецептом королівської родини
Складові
Тісто:
Борошно — 350 г
Сода для випічки — 5 г
Імбир мелений — 10 г
Кориця — 5 г
Олія вершкове — 125 г
Цукор коричневий — 175 г
Яйце — 1 шт.
Сироп золотий — 60 г
Глазур:
Білки яєчні - 2 шт
Пудра цукрова — 600 г
Барвник харчовий — на вибір
Приготування
Тісто:
Змішайте борошно, соду та спеції. Додайте масло, нарізане кубиками та перемішайте до консистенції, що нагадує крихти. Насипте цукор, додайте яйце, сироп. Перемішуйте отриману масу, доки не отримаєте тісто.
Розкачати тісто до товщини 5 мм і виріжте з нього спеціальними формами фігурки печива. Викладіть їх на застелений пергаментом або силіконовим килимком лист і помістіть в заздалегідь прогріту до 170℃ духовці протягом 12−15 хвилин.
Повністю остудіть печиво перед тим, як прикрашати його глазур’ю.
Глазур:
Змішайте яєчний білок та 600 г цукрової пудри, а потім збийте до однорідної маси. Повинна вийти глазур плавної текстури, що не розшаровується, яка буде тримати форму. Якщо білка не вистачає для всього печива, суміш можна розбавити ще одним білком.