Насичений смак. Рецепт лимонаду Тархун на Різдво

5 січня 2020, 03:05

Домашній лимонад — ідеальний напій, який можна запропонувати дітям замість солодкої газованої води.

Сільпо
Фото: Сільпо

Лимонад з тархуном — ще один варіант напою на ряду з узваром та компотом з ягід, який можна подати на Різдво. Готується такий лимонад з естрагону, який надає йому гарний насичений колір і приємний незвичайний смак. Рецептом домашнього напою з НВ Style поділився шеф-кухар Марко Черветті. Італієць за походженням, Марко провів багато років в Бразилії, Китаї та інших країнах, де вивчав місцеву кухню і вина. Зараз він є бренд-шефом ресторанних проектів мережі Сільпо. У 2019 Марко Черветті став шеф-кухарем року за версією гіда Flos Olei, а ресторани Positano і Le Grill стали ресторанами року.

Відео дня

Лимонад Тархун

Домашній, корисний напій для дітей та дорослих

Інгредієнти

Свіжий тархун (естрагон) 60 г

Імбир 20 г

Сік половинки лимона 15 г

Мед 100 г

Газована вода 1,5 л

Інструкція приготування

  1. Беремо дуже багато тархуна - і кидаємо його в блендер. Туди ж - нарізаний імбир, сік лимона, мед і газовану воду. Збийте все блендером.
  2. Процідіть отриману рідину. Ми з вами отримали есенцію - тепер ми можемо робити більш-менш концентрований лимонад для кожного з вашої сім'ї.
  3. У склянку кладемо лід, додаємо есенцію - і п'ємо! Хочете менш концентрований - додайте більше льоду. Більш концентрований - менше льоду.

Лимонад Тархун за рецептом Марко Черветті

Показати ще новини
Радіо НВ
X