З ягодами і кленовим сиропом. Як приготувати повітряні канадські панкейки
Пишні канадські панкейки за рецептом судді Майстер-шефа Ектора Хіменеса-Браво.
Канадські панкейки з кленовим сиропом і ягодами, велика чашка кави і схід сонця — все, що потрібно для гарного настрою на весь день. Незмінний суддя проекту МастерШеф Україна, канадський шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом повітряних канадських панкейків. Після прочитання рецепта вам точно захочеться приготувати чудовий смачний сніданок для себе чи своєї родини.
Як приготувати канадські панкейки?
Складові:
- 260 г борошна
- 50 г цукру
- 4 ч. л. розпушувача
- ½ ч. л. солі
- 1 велике яйце
- 360 мл молока
- 55 г топленого вершкового масла кімнатної температури
- 2 ч. л. ванільного екстракту
- ягоди і кленовий сироп (або мед)
Змішуємо всі сухі інгредієнти. Змішуємо окремо всі вологі інгредієнти. Злегка змішуємо сухі і вологі інгредієнти віночком, але не перебийте їх (тісто має бути густим, але щоб його можна було налити на сковороду).
Дайте тісту відпочити 5−10 хв. Можна додати шматочки заморожених ягід. Нагрійте сковороду, додайте трохи вершкового масла. На 1 панкейк потрібно приблизно 3 ст. л. тіста.
Смажте до появи пухирців на поверхні і запечених країв, потім перевертайте і смажте до золотисто-коричневого кольору. Подавайте з кленовим сиропом (або медом) і ягодами (за бажанням).
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.