З ягодами і кленовим сиропом. Як приготувати повітряні канадські панкейки

6 червня 2020, 04:08

Пишні канадські панкейки за рецептом судді Майстер-шефа Ектора Хіменеса-Браво.

Канадські панкейки з кленовим сиропом і ягодами, велика чашка кави і схід сонця — все, що потрібно для гарного настрою на весь день. Незмінний суддя проекту МастерШеф Україна, канадський шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом повітряних канадських панкейків. Після прочитання рецепта вам точно захочеться приготувати чудовий смачний сніданок для себе чи своєї родини.

Відео дня

Як приготувати канадські панкейки?

Складові:

  • 260 г борошна
  • 50 г цукру
  • 4 ч. л. розпушувача
  • ½ ч. л. солі
  • 1 велике яйце
  • 360 мл молока
  • 55 г топленого вершкового масла кімнатної температури
  • 2 ч. л. ванільного екстракту
  • ягоди і кленовий сироп (або мед)

Змішуємо всі сухі інгредієнти. Змішуємо окремо всі вологі інгредієнти. Злегка змішуємо сухі і вологі інгредієнти віночком, але не перебийте їх (тісто має бути густим, але щоб його можна було налити на сковороду).

Дайте тісту відпочити 5−10 хв. Можна додати шматочки заморожених ягід. Нагрійте сковороду, додайте трохи вершкового масла. На 1 панкейк потрібно приблизно 3 ст. л. тіста.

Смажте до появи пухирців на поверхні і запечених країв, потім перевертайте і смажте до золотисто-коричневого кольору. Подавайте з кленовим сиропом (або медом) і ягодами (за бажанням).

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X