Без білого борошна і цукру. Бананові панкейки за рецептом судді Майстер-шефа

13 травня 2020, 03:30

Бананові панкейки без цукру на вівсяному борошні за рецептом Володимира Ярославського.

Ідеальний смачний сніданок — це не завжди складно. Головне — знати точний рецепт і любити кулінарні експерименти. Суддя телепроекту МастерШеф. Професіонали і шеф-кухар Lucky Restaurant Vinotheque Володимир Ярославський поділився в своєму Instagram рецептом чудових бананових панкейків без єдиної ложки цукру і білого борошна. Замість цих інгредієнтів він пропонує використовувати вівсяну муку і заморожені банани, які дадуть аромат і солодкість. Подавати апетитні оладки можна з будь-яким джемом або варенням.

Відео дня

Як приготувати бананові панкейки?

У рецепті використовується кокосова олія, але її можна замінити на будь-яку іншу олію, крім оливкової.

Складові:

  • 1 великий банан
  • 1 маленьке яйце
  • 2 ст. л. вівсяного борошна
  • 3 г соди або розпушувача
  • 1 г кориці
  • кокосова олія

Банан очистити від шкірки, покласти в пакет і заморозити. Напередодні готування дістати з морозилки і перекласти в миску. Трохи виділиться сік — не зливайте. Банан після заморозки стає солодким і дуже ароматним, як в’ялений. Можна використовувати ті, які вже в цятку і не дуже смачні.

Вівсяне борошно можна зробити самостійно — перемолоти на блендері або кавомолці вівсяні пластівці.

У миску з бананом вбиваємо яйце, додаємо трохи кориці, 2 столові ложки борошна, соду або розпушувач. Перемішуємо всі інгредієнти і смажимо на сковороді двічі з кожного боку на кокосовій олії.

Подаємо з варенням із заморожених банана і полуниці 60/40 — просто довести до кипіння, пару хвилин проварити і збити блендером. Ваш сніданок готовий!

Показати ще новини
Радіо НВ
X