Із сардин. Простий рецепт соковитих котлет із консервованої риби

Котлети із сардини (Фото:Rawlik / depositphotos)
Котлетами з сардин можна швидко, ситно та смачно нагодувати всю родину та гостей. Готувати їх можна із будь-яких консервованих сардин, які є у вас у запасі.
За кілька хвилин банку консервів можна перетворити на смачні рибні котлети з сардини. Фудблогер Яна Лазаренко на своїй сторінці в Instagram поділилася рецептом соковитих котлет із сардинами та картоплею. Цей рецепт підійде всім, особливо тим, хто не має часу на тривале приготування. Крім того, такі котлети чудово підійдуть до будь-якого гарніру.
Рецепт котлет із сардин
Інгредієнти:
- сардина консервована — 1 банка;
- картопля — 3 шт;
- яйця — 2 шт;
- борошно — 2 ст. л. (для тіста) + 5 ст. л. (для формування котлет);
- сіль.
Спосіб приготування:
- Картоплю попередньо відваріть у мундирі. Охолодіть та почистіть, після чого натріть на дрібній тертці.
- Сардину розімніть вилкою, змішайте з картоплею, посоліть, додайте яйця та борошно. Перемішайте.
- Сформуйте котлети, обвалюйте їх у борошні.
- Обсмажте котлети на середньому вогні до готовності. Смачного!
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life