Є нюанс. Форшмак за рецептом Марко Черветті

29 грудня 2019, 03:14

Рецепт форшмака від кулінарного гуру, італійського шеф-кухаря Марко Черветті. Швидка закуска для веселого свята в близькому колі.

Сільпо
Фото: Сільпо

НВ Style пропонує приготувати форшмак за рецептом італійського шеф-кухаря. Марко Черветті — виходець з Італії, вже кілька років він є бренд-шефом ресторанних проектів мережі Сільпо. Крім того, в 2019 році Марко став шефом року за версією гіда Flos Olei, а ресторани Positano і Le Grill стали ресторанами року. Цей рецепт Марко Черветті представив в Одесі - де в кожній квартирі є свій рецепт форшмаку. Але одеситам форшмак за рецептом Марка припав до смаку. Пропонуємо і вам приготувати просту закуску і порадувати своїх близьких. Страву потрібно робити методом приготування тартара — тобто, дрібно-дрібно нарізати всі інгредієнти, а потім відбивати їх двома ножами, як барабанними паличками.

Відео дня

Форшмак

Страва за рецептом італійського шефа Марко Черветті

Інгредієнти

Норвезький оселедець 4 шт.

Цибуля 150 г

Вершкове масло 80 г

Сир 80 г

Огірки 80 г

Інструкція приготування

  1. Поріжте дрібно оселедець і відбийте.
  2. Наріжте дрібно цибулю, відбийте. Додайте вершкове масло і сир - знову відбийте.
  3. Тепер черга огірків і смаженої цибулі - наріжте дрібно і з'єднайте з майбутнім форшмаком, відбийте.
  4. Спробуйте форшмак на сіль - норвезький оселедець буває не дуже солоний, орієнтуйтеся на свій смак.
  5. Форшмак готовий! А я готовий битися об заклад, що ваші домашні з'їдять все за раз!

Форшмак за рецептом Марко Черветті: відео

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X