З оселедцем. Як приготувати класичний форшмак

7 грудня 2019, 05:03

Форшмак можна готувати як холодну або гарячу закуску.

Класичний Форшмак — це холодна закуска, яку подають як бутерброд. У німецькій же кухні Форшмак готують з рубаною риби, після чого запікають. Для страви Форшмак можна використовувати не тільки оселедець, але і курку, баранину, гриби, але риба залишається традиційним інгредієнтом страви.

Відео дня

Форшмак

Основні інгредієнти страви Форшмак - оселедець, яйця, яблуко, цибуля і батон.

Інгредієнти

оселедець слабосолоний 2 шт.

ріпчаста цибуля 1 шт.

яйце 1 шт.

яблуко 1 шт.

вершкове масло 100-150 г

олія 30 г

сік лимона 1/4 шт.

батон 50-70 г

сіль, перець за смаком

Інструкція приготування

Загальний час: 00:20 (Час приготування: 03:00)

  1. Яйця відварюємо круто і очищаємо від шкаралупи, після того, як вони охолонуть.
  2. Розподіляємо оселедець на філе і очищаємо від шкіри і всіх кісток, навіть найдрібніших.
  3. Цибулю і яблуко миємо, очищаємо від шкірки і пропускаємо через м'ясорубку.
  4. Очищений оселедець і яйця також пропускаємо через м'ясорубку.
  5. Батон кладемо в холодну воду, після чого віджимаємо. Пропускаємо хліб через м'ясорубку.
  6. Розтоплюємо вершкове масло і додаємо до нього олію.
  7. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо сіль і перець, лимонний сік і ретельно перемішуємо до однорідного стану. Форшмак готовий!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X