Поживно та без м’яса. Швидкий рецепт закарпатського супу Капуста підбивна від фуд-блогера

8 жовтня 2024, 12:57

Страви української кухні завжди для нас на першому місці, особливо ті, про які ми не знали раніше, а тепер досхочу використовуємо в постійному меню.

Однією з таких страв для вас обов’язково стане закарпатський суп, який називають Капуста підбивна. Його рецептом у своєму блозі Myhappyfood поділився відомий шеф-кухар Едуард Насиров.

Реклама

«Продовжуємо вивчати страви української кухні, і сьогодні пропоную приготувати дуже простий, але смачний суп Закарпаття Капуста підбивана або ж Капуста заправляна».

Як приготувати суп Капуста підбивна за рецептом Едуарда Насирова

Інгредієнти

Картопля — 3 шт. — нарізати кубиками

Цибуля — 1 шт. — дрібно нарізати

Капуста (бажано молода, зараз можна взяти пекінську) — пів качана

Олія — 1 ст. л.

Копчена паприка — 1 ч. л.

Борошно — 2 ст. л.

Вода — 1 л

Сметана жирна — 200 г

Петрушка/кріп

Сіль та перець на свій смак

Зубчик часнику, за бажанням

Приготування

«У баняку із товстим дном підсмажити цибулю з часником, додати борошно та готувати до легкої золотистості, помішуючи.

Додати паприку, влити окріп, додати картоплю та капусту, готувати після закипання, періодично помішуючи хвилин 12−15 — поки картопля не буде готова. Додати сметану, перемішати та можна подавати до столу, присипавши зеленню!

Смачного!"

Рецепт супу Капуста підбивна
Показати ще новини