Смачний та поживний. Як приготувати крем-суп з гарбуза, від якого не відмовляться навіть діти

10 жовтня 2023, 18:43

Страви з надзвичайно поживного та корисного гарбуза починають заповнювати наш стіл, а під час похолодання неймовірно актуально готувати з нього зігрівальний вітамінний крем-суп.

Завдяки вдалому рецепту, крем-суп з гарбуза виходить настільки смачним, що від нього неможливо відірватися. Розлитий по тарілках або супових піалах, він викликає слиновиділення ще до першої ложки навіть у дітей, які, як правило, дуже вимогливі до перших страв.

Реклама

Як приготувати смачний та корисний крем-суп с гарбуза

Інгредієнти

Гарбуз (середнього розміру) — 1 шт.

Помідори (бажано чері) — 200 г

Цибуля червона — 1 шт.

Часник — 1 головка

Морква — 2 шт.

Італійські трави — 1 ч. л.

Оливкова олія — 2 ст. л.

Курячий бульйон — 500−600 мл

Вершки 10% (кокосове молоко) — 200 мл

Сіль, спеції - на свій смак

Приготування

Візьміть містку форму для запікання та покладіть до неї всі овочі.

Змішайте оливкову олію з італійськими травами та приправте овочі.

Накрийте фольгою та відправте в прогріту до 180 градусів духовку приблизно на годину.

Через годину зніміть з форми фольгу та запікайте овочі ще тридцять хвилин при температурі 200 градусів до появи рум’яної корочки.

Остудіть овочі до кімнатної температури, збийте блендером до однорідної маси та перекладіть у каструлю.

Додайте бульйон та спеції.

Влийте вершки та, помішуючи, проваріть протягом кількох хвилин.

Готовий суп смачніше всього споживати разом з грінками зі звичайного тостера або сухариками.

Показати ще новини