Улюблені ласощі. Італійський шеф розповів, як приготувати шоколадну ковбасу
В Італії шоколадну ковбасу готують діти, а смакують і діти, і дорослі. Таким десертом можна порадувати малюків на День святого Миколая або подати гостям на Новий рік 2020.

Шоколадну ковбасу готують з печива і вершкового масла. Це настільки просто, що з приготуванням впорається навіть дитина, до того ж десерт не вимагає випікання. НВ Style пропонує рецепт шоколадної ковбаси від гуру кулінарії Марко Черветті. Італієць за походженням, Марко провів багато років в Бразилії, Китаї та Росії, вивчаючи при цьому місцеву кухню і вина. Зараз він є бренд-шефом ресторанних проектів мережі Сільпо. У 2019 Марко Черветті став Шефом року за версією гіда Flos Olei, а ресторани Positano і Le Grill стали ресторані року.
Шоколадна ковбаса
Salame al cioccolato - чудовий десерт із простих інгредієнтів
Інгредієнти
Інструкція приготування
Загальний час: 02:20 (Час приготування: 03:00)
- Розмішайте вершкове масло кімнатної температури з цукром, додайте какао і перемішайте.
- Додайте подрібнене печиво - воно повинно бути настільки розсипчастим, щоб його можна було поламати на крихти просто в руці. Крихт з печива має бути стільки, щоб вся маса нагадувала міцне тісто.
- Застеліть на стіл харчову плівку, краще в кілька шарів. Викладіть вашу масу в центр, а потім, згинаючи плівку з усіх боків, поступово сформуйте з маси «ковбаску» і закрутіть плівку з боків - наче шоколадну цукерку. Покладіть в холодильник на дві години.
- Розгорніть плівку, присипте «ковбасу» цукровою пудрою і наріжте. Можна їсти!
Шоколадна ковбаса: відео
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life