Улюблені ласощі. Італійський шеф розповів, як приготувати шоколадну ковбасу

18 грудня 2019, 01:16

В Італії шоколадну ковбасу готують діти, а смакують і діти, і дорослі. Таким десертом можна порадувати малюків на День святого Миколая або подати гостям на Новий рік 2020.

Сільпо
Фото: Сільпо

Шоколадну ковбасу готують з печива і вершкового масла. Це настільки просто, що з приготуванням впорається навіть дитина, до того ж десерт не вимагає випікання. НВ Style пропонує рецепт шоколадної ковбаси від гуру кулінарії Марко Черветті. Італієць за походженням, Марко провів багато років в Бразилії, Китаї та Росії, вивчаючи при цьому місцеву кухню і вина. Зараз він є бренд-шефом ресторанних проектів мережі Сільпо. У 2019 Марко Черветті став Шефом року за версією гіда Flos Olei, а ресторани Positano і Le Grill стали ресторані року.

Відео дня

Шоколадна ковбаса

Salame al cioccolato - чудовий десерт із простих інгредієнтів

Інгредієнти

Вершкове масло 400 г

Горький какао-порошок 50 г

Печиво 300 г

Цукор 150 г

Цукрова пудра 5 г

Інструкція приготування

Загальний час: 02:20 (Час приготування: 03:00)

  1. Розмішайте вершкове масло кімнатної температури з цукром, додайте какао і перемішайте.
  2. Додайте подрібнене печиво - воно повинно бути настільки розсипчастим, щоб його можна було поламати на крихти просто в руці. Крихт з печива має бути стільки, щоб вся маса нагадувала міцне тісто.
  3. Застеліть на стіл харчову плівку, краще в кілька шарів. Викладіть вашу масу в центр, а потім, згинаючи плівку з усіх боків, поступово сформуйте з маси «ковбаску» і закрутіть плівку з боків - наче шоколадну цукерку. Покладіть в холодильник на дві години.
  4. Розгорніть плівку, присипте «ковбасу» цукровою пудрою і наріжте. Можна їсти!

Шоколадна ковбаса: відео

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

poster
Підписатись на щоденну email-розсилку
матеріалів розділу Life
Залишайтесь в курсі подій з життя зірок, нових рецептів, краси та моди
Щосереди
Показати ще новини
Радіо НВ
X