З грибами і кешью. Зелений салат, який будуть уплітати за обидві щоки навіть завзяті невегетаріанці

28 грудня 2019, 03:32

Час від часу треба робити приємно веганам — адже з кожним днем ​​їх стає все більше! Цей рецепт чудово підходить для романтичної вечері або новорічного меню.

Сільпо
Фото: Сільпо

Цим рецептом з метром кулінарії, італійцем за походженням Марко Черветті поділилася дієтолог, консультант по харчуванню Мирослава Ульянина. НВ Style пропонує приготувати веганський салат разом із шеф-кухарем. Марко Черветті провів багато років в Бразилії, Китаї та Росії, вивчаючи при цьому місцеву кухню і вина. Зараз він є бренд-шефом ресторанних проектів мережі Сільпо. У 2019 Марко Черветті став Шефом року за версією гіда Flos Olei, а ресторани Positano і Le Grill стали ресторанами року.

Відео дня

Салат із грибами

Салат з печерицями, руколою і цукіні

Інгредієнти

Печериці 130 г

Рукола 30 г

Томати черрі 50 г

Цукіні 30 г

Морква 30 г

Масло обліпихи 15 г

Буряк 15 г

Сіль за смаком

Перець за смаком

Апельсин 100 г

Мед 3 г

Інструкція приготування

Загальний час: 00:20 (Час приготування: 03:00)

  1. На середину тарілки викладіть рукколу. Мирослава - суворий прибічник здорового способу життя - говорить, що зелень повинна бути на тарілці тричі на день. Я їй вірю!
  2. Викладіть нарізані томати черрі, нарізані слайсером цукіні і моркву (з них можна згорнути трояндочки). Тоненько, слайсами, наріжте буряк. Викладіть його зверху на салат.
  3. Підготуйте печериці - для цього на добре розігріту пательню влийте трохи води, киньте гриби і ніби обсмажте з усіх боків. Потім перекладіть їх в окрему тарілку, додайте трохи обліпихової олії, посоліть, поперчіть, перемішайте.
  4. Приготуйте соус - з'єднайте масло обліпихи, сік апельсина і кілька крапель меду.
  5. Викладіть печериці на салат, полийте соусом. Все!

Салат із грибами: відео

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X