Не шарлотка і не брауні. Як приготувати яблучний блонді з корицею

1 грудня 2022, 23:03

Готуємо у вашій улюбленій формі для запікання, духова піч, як завжди, на 180 градусів

Не шарлотка і не брауні, але смачний десерт з яблуками, якраз зараз їх сезон.

Інгредієнти:

  • 2 маленькі яблука;
  • 20 грамів коричневого цукру;
  • 1 ч. л. сухого імбиру;
  • 1 ч. л. кориці.

Для тіста:

  • 85 грамів м’якого вершкового масла;
  • 80 грамів коричневого цукру;
  • 50 грамів білого цукру;
  • 1 яйце;
  • 1 ч. л ванільного екстракту;
  • 105 грамів борошна.
  • 15 грамів цукру;
  • 1 ч. л кориці.

Реклама

Спосіб приготування:

Нарізаємо яблука кубиком, посипаємо коричневим цукром та корицею, додаємо сухий імбир. Добре перемішуємо.

Готуємо тісто: вершкове масло посипаємо коричневим та білим цукром, додаємо яйце, перемішуємо. До тіста вливаємо ванільний екстракт, додаємо борошно. Добре мішаємо вінчиком. Додаємо яблука у тісто, мішаємо.

Викладаємо тісто у форму для запікання, присипаємо цукром та корицею. Випікаємо у духовій шафі при 180 градусах до готовності. Нарізаємо та посипаємо цукровою пудрою. Смачного!

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини