Не шарлотка і не брауні. Як приготувати яблучний блонді з корицею
Готуємо у вашій улюбленій формі для запікання, духова піч, як завжди, на 180 градусів
Не шарлотка і не брауні, але смачний десерт з яблуками, якраз зараз їх сезон.
Інгредієнти:
- 2 маленькі яблука;
- 20 грамів коричневого цукру;
- 1 ч. л. сухого імбиру;
- 1 ч. л. кориці.
Для тіста:
- 85 грамів м’якого вершкового масла;
- 80 грамів коричневого цукру;
- 50 грамів білого цукру;
- 1 яйце;
- 1 ч. л ванільного екстракту;
- 105 грамів борошна.
- 15 грамів цукру;
- 1 ч. л кориці.
Спосіб приготування:
Нарізаємо яблука кубиком, посипаємо коричневим цукром та корицею, додаємо сухий імбир. Добре перемішуємо.
Готуємо тісто: вершкове масло посипаємо коричневим та білим цукром, додаємо яйце, перемішуємо. До тіста вливаємо ванільний екстракт, додаємо борошно. Добре мішаємо вінчиком. Додаємо яблука у тісто, мішаємо.
Викладаємо тісто у форму для запікання, присипаємо цукром та корицею. Випікаємо у духовій шафі при 180 градусах до готовності. Нарізаємо та посипаємо цукровою пудрою. Смачного!
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди НВ
Більше блогів тут