Поживно та без м’яса. Швидкий рецепт закарпатського супу Капуста підбивна від фуд-блогера
Food&Drink8 жовтня 2024, 12:57
Однією з таких страв для вас обов’язково стане закарпатський суп, який називають Капуста підбивна. Його рецептом у своєму блозі Myhappyfood поділився відомий шеф-кухар Едуард Насиров.
«Продовжуємо вивчати страви української кухні, і сьогодні пропоную приготувати дуже простий, але смачний суп Закарпаття Капуста підбивана або ж Капуста заправляна».
Як приготувати суп Капуста підбивна за рецептом Едуарда Насирова
Інгредієнти
Картопля — 3 шт. — нарізати кубиками
Цибуля — 1 шт. — дрібно нарізати
Капуста (бажано молода, зараз можна взяти пекінську) — пів качана
Олія — 1 ст. л.
Копчена паприка — 1 ч. л.
Борошно — 2 ст. л.
Вода — 1 л
Сметана жирна — 200 г
Петрушка/кріп
Сіль та перець на свій смак
Зубчик часнику, за бажанням
Приготування
«У баняку із товстим дном підсмажити цибулю з часником, додати борошно та готувати до легкої золотистості, помішуючи.
Додати паприку, влити окріп, додати картоплю та капусту, готувати після закипання, періодично помішуючи хвилин 12−15 — поки картопля не буде готова. Додати сметану, перемішати та можна подавати до столу, присипавши зеленню!
Смачного!"