Food&Drink

Великодня випічка 2023. Покроковий рецепт класичної дріжджової паски від Євгена Клопотенка

24 березня, 02:41
Євген Клопотенко: Прості та смачні. Два десерти з бананів
23 березня, 23:03

Черемша по-японськи. Київський шеф-кухар присвятив нову страву візиту прем'єра Фуміо Кісіди

23 березня, 17:58

Яскраво та смачно. Рецепт італійського великоднього хліба, який неодмінно здивує ваших гостей

23 березня, 03:05
Марко Черветті: «Копчена» паста, ліниві равіолі та тушкований кальмар. Три яскраві італійські страви
22 березня, 23:03

Легка, волога та смачна. Простий рецепт паски на Великдень 2023, який варто спробувати

22 березня, 04:36
Володимир Ярославський: З ваніллю та корицею. Як приготувати шарлотку на кефірі
21 березня, 23:03

Соковито та насичено. Рецепт овочевого рагу з баранини в духовці

21 березня, 03:46
Андрій Величко: Смачні та весняні. Як приготувати пиріжки з солодким щавлем
20 березня, 23:03

Кремова текстура. Рецепт курячого філе з грибним соусом

20 березня, 03:07

Лінивий рецепт. Як приготувати торт Медовик всього за 10 хвилин

20 березня, 03:05

Його завжди не вистачатиме. Рецепт легкого шоколадного торта

19 березня, 20:15

Дикий часник. Три ідеї, що приготувати з черемші

19 березня, 07:49

Різноманітність під час посту. Рецепт домашньої пісної піци Маргарита

19 березня, 07:41

Універсальний десерт. Рецепт енергетичних батончиків з лимонним чізкейком

19 березня, 05:10

Закохає в овочі. Рецепт теплого салату з печеною морквою та фетою

19 березня, 04:42

Страва — комфорт. Рецепт запеченої картоплі з ковбасою та капустою

19 березня, 03:01

Ідеальний весняний десерт. Рецепт італійського тістечка з заварним кремом

18 березня, 21:55

Зі своїми найкращими винами. 13 виноробів представлять Україну на міжнародній виставці ProWein 2023 у Дюссельдорфі

18 березня, 18:21

Ніжніше не буває. Два найважливіші лайфхаки, щоб м’ясо було м’яким

18 березня, 12:41