Мішленівський кухар приготував найдорожчий у світі різдвяний пудинг
На приготування такого кулінарного шедевра йде близько десяти годин, пише Luxury Launches . Більше того, така висока ціна пояснюється використанням дорогих інгредієнтів, включаючи 23-каратне сусальне золото, вартістю півтори тисячі доларів і дуже рідкісний коньяк марки Ремі Мартін Луї 13 Чорна перлина з цінником в 13 тисяч доларів.
Як зізнається Ворсвик, цей пудинг є найдорожчою стравою, яку він коли-небудь робив. За його словами, більшість пудингів нудні і одноманітні, тому він вирішив зробити щось особливе, що сподобалося б мільйонерам.
Чотири частини пудингу, вартістю 3.5 тисячі кожна, буде розіграна серед гравців національної лотереї.

