Головний конкурент бісквіту. Як приготувати пухкий та смачний пиріг «12 ложок»

14 вересня 2023, 15:58

Пиріг, який багато хто називає 12 ложок, люблять за швидкість виконання та оригінальну кількість інгредієнтів.

Основні інгредієнти для пирога 12 ложок підбираються в однаковій кількості, яка, до речі, зовсім не велика, що дуже підкупає. Приготуйте цей оригінальний та одночасно простий смаколик і він назавжди опиниться у вашому кондитерському меню.

Реклама

Як приготувати пиріг 12 ложок

Інгредієнти

Молоко — 12 ст. л.

Борошно — 12 ст. л.

Цукор — 12 ст. л.

Олія — 12 ст. л.

Яйця — 3 шт.

Розпушувач — 1 ч. л.

Сіль — дрібка

Приготування

Візьміть глибоку миску для замішування тіста та змішайте в ній молоко, яйця та олію. Додайте цукор і сіль. Знов перемішайте.

В окремій ємності змішайте борошно з розпушувачем та просійте у миску з молочною сумішшю.

Ретельно вимішуйте до моменту, коли тісто стане середньої густини.

Дістаньте форму для випікання. Обмажте її вершковим маслом, а дно додатково присипте манною крупою.

Рівномірно розподіліть тісто по формі.

Поставте форму з тістом у заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку приблизно на 40 хвилин.

Після того, як пиріг зарум’яниться, виключіть духовку та дайте йому постояти в ній ще 10 хвилин.

Дістаньте пиріг та після того, як він охолоне, присипте його цукровою пудрою.

Показати ще новини