До школи чи до чаю. Найледачіший яблучний пиріг: всього 2 інгредієнти, готується без борошна

12 вересня 2023, 03:32

Солодощі та випічка займають велику частину нашого життя, але, на жаль, дуже часто призводять до збільшення ваги та вимушеної відмови від улюблених смаколиків.

Не варто кардинально підходити до свого раціону та повністю відмовлятися від улюбленої випічки. Завдяки вдалим рецептам можна ласувати, наприклад, яблучним пирогом і не набирати вагу. Він припаде до смаку як дорослим, так і дітям. Приготовлений всього з двох інгредієнтів: без борошна, яєць, масла та муки, цей пиріг зможе стати сніданком, полуденком або десертом на вашому столі. Також він ідеально підходить для шкільних перекусів.

Реклама

Пиріг з вівсяних пластівців та яблучного пюре ідеально підходить до осіннього сезону. Якраз зараз багато хто закриває яблучне пюре та зможе використати його для цього оригінального рецепта. Ті, хто знаходяться в Європі, для випікання пирога, можуть обрати яблучний соус (apple sauce) або яблучний мус (Apfelmub) — один з найбільш доступних за ціною та натуральних продуктів у найближчому супермаркеті.

Як приготувати пиріг з вівсяних пластівців та яблук

Інгредієнти

Яблучне пюре — 380 г

Вівсяні пластівці - 360 г

Приготування

Візьміть цільну форму для випікання. Для приготування цього пирога не підходять форми з дном, що виймається, з них може витекти пюре.

Заповніть форму яблучним пюре та пластівцями. Ретельно перемішайте суміш до однорідної маси.

Поставте форму у заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку на 35−40 хвилин. Готовий пиріг має виглядати сухим з запеченими до рум’яної скоринки краєчками.

За бажанням в тісто можна додати невеликі шматочки свіжого яблука та підсолоджувач, якщо яблучне пюре не солодке. Готовий пиріг можна прикрасити часточками яблук, цукатами, горіхами та свіжим листям м’яти.

Показати ще новини