На Новий рік. Соковиті рулетики із курячого філе з сиром і зеленню в духовці
Рулети з курячого філе завжди в мить розлітаються зі святкового столу. Для того щоб приготувати їх зовсім не обов’язково стояти пів вечора над пательнею.
М’ясні рулети з курячого філе виходять надзвичайно апетитними за рахунок смачної начинки, що надає їм соковитості та хрусткої скоринки. Для того щоб приготувати їх не витрачаючи багато часу за кілька годин до свята, вам знадобиться духовка.
Як приготувати рулети із курячого філе з начинкою без пательні
Інгредієнти
Куряче філе — 3 шт.
Твердий сир — 80 г
Вершкове масло — 100 г
Кріп (інша зелень за бажанням) — кілька гілочок
Яйця — 1 шт.
Панірувальні сухарі - 80 г
Олія — 3 ст. л.
Сіль, перець — на власний смак
Приготування
Помийте куряче філе та просушить на паперових рушниках.
Розділіть кожен шматок вздовж на дві частини та відбийте з обох сторін.
Посоліть та поперчіть м’ясо та відставте в сторону.
Дрібно наріжте кріп, а твердий сир потріть на великій тертці. Поєднайте продукти.
Розділіть масло кімнатної температури на 6 частин.
Змастіть кожен шматок філе маслом, додайте сир з зеленню та закрутіть рулет.
Коли рулети будуть закручені, їх можна розділити навпіл, щоб отримати зручні маленькі фаршировані шматочки.
В окремій ємності збийте виделкою яйце з дрібкою солі.
Висипте в дрібну тарілку панірувальні сухарі.
Кожен рулет вмочить у яйце, потім обваляйте в сухарях та покладіть на заздалегідь застелене пергаментом деко. Якщо ваш пергамент не силіконізований, змаже його перед випіканням м’яса олією.
В розігрітій до 180 градусів духовці рулети випікаються приблизно 40 хвилин.
Після приготування, ніжні та соковиті всередині й хрусткі зовні, вони ідеально поєднуються майже з усіма гарнірами та салатами.