З новою назвою. Одеський Міський ринок їжі перезапускають

23 червня 2020, 18:35

Одеський фудхол Міський ринок їжі готують до перезапуску. Він отримає нового кулінарного директора та нову назву — Odesa Food Market.

«Те, що ми зробили, не оновлення, а повноцінний перезапуск. Ми запустили одеський Ринок три роки тому. Був час оцінити мінуси й плюси одеського формату, до того ж ми запустили й Kyiv Food Market. Зараз намагаємося запустити Ринок третьої ітерації», — розповів засновник Ринку Алекс Купер виданню The Village Україна.

Відео дня

Новим кулінарним директором Odesa Food Market стане бренд-шеф і співзасновник московських ресторанів Delicatessen і Юность Іван Шишкін.

Після перезапуску у фудхолі почнуть роботу сім нових форматів. «Один із них — це проєкт, у якому Іван буде не тільки шеф-кухарем, а й партнером — Cooper & Shishkin. Також ми запустимо формат рамену. Це проєкт, яким я особливо пишаюся. Маю надію, що це буде найкраща раменна», — розповідає Купер.

Крім того, на Odesa Food Market запустять формати суші, м’ясного бістро й рибного ресторану, а також нову кав’ярню.

Відкриття оновленого фудхолу Odesa Food Market повинно відбутися незабаром.

Міський ринок їжі почав роботу в Одесі влітку 2017 року. У січні 2020 року його закрили. Новим дизайном ринку займатиметься команда архітектора Слави Балбека, яка створювала попередній дизайн Міського ринку їжі, а також дизайн Kyiv Food Market, який Купер відкрив у столиці біля станції метро Арсенальна у вересні 2019 року.

Редактор: Марія Кабацій

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X