MANU ‒ нове місце сили

23 лютого 2018, 15:20
Новини компаній

Гстро модна у світі перуанська кухня Nikkei розвивається і в Києві ‒ в новому ресторані MANU Hot Kitchen and Grill.

За останні кілька років цей кулінарний напрям став популярним в найдосвідченіших гастрономічних столицях світу. Адже в стравах цієї кухні є все, що необхідно для цінителя смакових вражень: гострота, свіжість, прянощі і дивовижна синергія автентичних і екзотичних соусів, які доповнені різними японськими техніками приготування продуктів.

Відео дня

Історія перуанської кухні Nikkei почалася більше 100 років тому, коли в Перу за тимчасовим робочим контрактами приїхало кілька тисяч японців. Багато з них залишилися в Південній Америці, відкрили ресторани і кафе, в яких готували перуанські страви з доступних продуктів, додаючи свої знання і вміння. У Перу багато риби і морепродуктів, не дивно, що одна з основних перуанських страв – севіче, посічена свіжа риба маринована в соку лайма. Цікаво, що раніше перуанці з морепродуктів їли практично тільки рибу, а вже японці навчили їсти восьминогів і молюсків. З тих пір кухня Nikkei стала невід'ємною частиною перуанської культури.

У Nikkei характерні для Азії продукти ‒ свіжа риба і водорості ‒ займають рівноправне місце з традиційними американськими ‒ яловичиною, картоплею, кукурудзою, а гостроту і автентичні акценти додають за допомогою соусів, перців і приправ. У ресторані MANU Hot Kitchen and Grill рекомендується спробувати справжні перуанські страви: антікучо з телячого серця в соусі ахі панка, севіче з сибаса з солодкою картоплею і кукурудзою гриль, касуелу з чилійського сібаса з кукурудзяним пюре. Також в ресторані широкий вибір страв на грилі, тостада, тактак, тірадіто, тако і всіляких закусок, супів і салатів, які запалять в серці кожного пристрасть до перуанської кухні. За їжу на кухні ресторану MANU відповідає міжнародний тандем досвідчених шеф-кухарів – Ігор Крамаренко (Київ) і Томас Френч (Лондон).

Адреса ресторану MANU Hot Kitchen and Grill знаходиться в центрі ділової активності Києва, вул. Велика Васильківська, 94. Тепер це територія Перу – гостей оточують натуральні камінь і дерево, багато квітів і зелені. На першому поверсі можна насолодитися сонячним світлом на просторій терасі, посидіти в основному залі й поспостерігати, як змішує коктейлі за барною стійкою міксолог Андрій Сорокін. На другому поверсі багато світла, вікна в підлогу, відкрита кухня завдяки, якій можна милуватися магією приготування страв, а також є Vip-room, що ідеально підійде для ділових зустрічей і успішних переговорів.

Ресторан з'явився як втілення креативної та творчої енергії київського бізнесмена і ресторатора Дениса Ляліна: «MANU – це місце, в якому смак вражає. Смак в їжі, в напоях, в дизайні. MANU – це місце сили, де отримуючи задоволення від їжі, ви відновлюєте свою життєву енергію і отримуєте сили для досягнення цілей. Я впевнений, що в Києві гідно оцінять перуанську кухню і MANU стане улюбленим місцем успішних і енергійних людей. В ресторані на вас чекає якість сервісу, неперевершена майстерність кухарів і барменів, і ви зможете воістину оцінити перуанський колорит і автентичність страв».

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X