Дніпро гастрономічний. П'ять найкращих ресторанів міста

30 квітня 2019, 10:30

Журнал НВ попросив українських експертів і гурманів назвати свої улюблені ресторани Дніпра і склав список найкращих закладів міста.

Buoni Fratelli

Адреса: вул. Володимира Моссаковського, 1д

Середній чек: 400 грн

Кухня: італійська

Заклад оформлено в найкращих традиціях сімейного італійського ресторану: картаті скатертини, апетитні пасти і різотто, а також всілякі варіанти піци. Любителів кулінарних шедеврів обіцяють пригостити трюфельною сальсою і карпачо з восьминога.

Відео дня

Coast

Адреса: Січеславська набережна, 61

Середній чек: 550 грн

Кухня: європейська, середземноморська

Це місце чудово підійде для романтичних побачень: приглушене світло, вишуканий інтер'єр і винна карта з 350 позицій. Меню порадує стравами на будь-який смак – від устриць й інших морепродуктів до незвичайних десертів на зразок томління у вині груші з сиром з білою цвіллю сент андре.

Кеди мистецтвознавця / Facebook
Фото: Кеди мистецтвознавця / Facebook

Кеды искусствоведа

Адреса: вул. Михайла Грушевського, 4

Середній чек: 350 грн

Кухня: європейська, українська

Тут є все, що повинно бути в теперішньому культовому пабі: великий вибір віскі, крафтового пиво, реберця BBQ і жива музика по четвергах. Чи знайдуть для себе щось цікаве і білі комірці - заклад пропонує різноманітні бранчі і комплексні обіди в двох цінових діапазонах.

Мамой клянусь

Адреса: вул. Володимира Вернадського, 27

Середній чек: 450 грн

Кухня: грузинська

Затишний інтер'єр в стилі лофт якомога краще налаштовує на насолоду грузинськими стравами. Гаряче хачапурі, соковиті хінкалі, апетитний кебаб, вогненний харчо – тут знайдуться грузинські страви на смак кожного відвідувача.

Міші Бляхера / Facebook
Фото: Міші Бляхера / Facebook

Миші Бляхера

Адреса: просп. Дмитра Яворницького, 46

Середній чек: 650 грн

Кухня: сучасна європейська

Миші Бляхера – у списку обов'язкової гастрономічною програми у всіх міських гурманів. Завдяки бренд-шефа зі світовим ім'ям Деніелу Фіппарду в цьому ресторані можна покуштувати гречку з топінамбуром і крем-брюле з фуа-гра. До речі, всі фрукти і овочі тут органічні, а гриби і ягоди зібрані вручну.

Цей матеріал опублікований в №15 журналу НВ від 25 квітня 2019 року

Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

Показати ще новини
Радіо НВ
X