Останні дні роботи. У Києві закривається знаковий заклад Буланжері на Лютеранській
Заклад поблизу Хрещатика працював з 2007 року й за цей час навіть пережив карантин.
Впродовж 15 років існування в кафе можна було придбати свіжий самопечений хліб, випічку, каву та сніданки з бізнес-ланчами. Серед випічки були страви різних кухонь Європи, а також вироби на особливій бездріжджовій рідкій заквасці на фруктах і меді.
Закриття закладу Fozzy Group, котрі працюють над проєктом Boulangerie, прокоментували для The Village Україна:
«11 березня закриваємо Boulangerie Artisan на Лютеранській. Заклад тішив круасанами та випічкою з 2007 року, пережив COVID — але наразі не зміг подолати обставини».
Наразі в Києві залишився ще один заклад Boulangerie Artisan, котрий розташовується на Ярославовому Валу та продовжує роботу.