Насичуємо мозок. Як за допомогою харчування покращити настрій
Звертайте увагу на темно-фіолетові ягоди, багаті антоціанами
Їжа, яку ми споживаємо, безпосередньо впливає на роботу нашого тіла.
Ми звикли говорити про зв’язок продуктів із фізичним здоров’ям — вони забезпечують нас поживними речовинами, щоб ми могли рости, зберігати тепло, підтримувати діяльність шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи, нирок, імунної та статевої систем.
Але варто пам’ятати ще про одну не менш важливу здатність їжі — впливати на психічне здоров’я. Звісно, є безліч факторів-першопричин, які можуть впливати на настрій: стрес, недосипання, генетика, зовнішні обставини. Однак, є зв’язок між тим, що ви споживаєте, та відчуттям піднесення. Тож, насичуємо мозок важливими поживними компонентами.