До святкового столу. Як приготувати паску крафін

26 квітня 2024, 23:03

Ця великодня випічка стане фаворитом всіх ваших близьких

Сьогодні поділюсь із вами рецептом святкової великодньої випічки, що стане прикрасою вашого столу та фаворитом всіх ваших близьких та гостей.

Опара:

  • Молоко — 200 мл;
  • Цукор — 1 ст. л.;
  • 7 г сухих або 21 г свіжих дріжджів;
  • Борошно — 1 ст. л.

Реклама

Для тіста:

  • Яйце — 1 шт. + 2 жовтки;
  • Цукор — 100 г;
  • Дрібка солі;
  • Вершкове масло — 80 г;
  • Ванільний ароматизатор;
  • Борошно — 450−500 г.

Для начинки:

  • Родзинки — 100 г;
  • Вершкове масло — 60 г.

Приготування:

1. Робимо опару: змішуємо молоко, цукор, дріжджі та частину борошна. Накриваємо плівкою та залишаємо відпочивати 2 години.

2. Замішуємо тісто зі всіх інгредієнтів, накриваємо плівкою та ставимо підійти.

3. Розділяємо на частини, розкачуємо, змащуємо маслом, додаємо родзинки та формуємо, як на відео.

4. Ставимо в форму і в тепле місце на 40 хвилин.

5. Випікаємо при температурі 180° протягом 35 хвилин.

Текст опубліковано з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV

Більше блогів тут

Показати ще новини