Корисний сніданок. Декілька причин полюбити вівсянку

8 грудня 2021, 23:03

Коли каші стають гарною звичкою, ризик набрати зайву вагу зменшується

Декілька причин полюбити вівсянку:

 — Вівсянка — джерело повільних вуглеводів. З'ївши вранці тарілку каші із цільних зерен, ті, кому вона підходить, забезпечать стабільний рівень глюкози в крові та почуття ситості на чотири-п'ять годин.

Відео дня

 — Вівсянка благотворно впливає на нервову систему, а також поліпшує роботу серця та судин.

 — У любителів такого корисного сніданку набагато менше проблем із зайвою вагою. Коли каші стають гарною звичкою, ризик набрати зайві кілограми зменшується.

 — У тих, хто їсть страви з круп щодня, помітно поліпшується стан шкіри та волосся.

Вівсянка благотворно впливає на нервову систему

— «Якщо мені підходить вівсянка, але я не можу її полюбити, то що робити?» Відповідь очевидна: додати різноманітності! Щоранку вівсянку можна готувати настільки по-різному, що вона не тільки не набридатиме, а, навпаки, стане найулюбленішою ранковою стравою. Є безліч страв, які можна приготувати з вівсянки. Це і млинці, і сирники, і навіть котлети.

Сирники з вівсяними пластівцями без борошна

Інгредієнти:

  • Сир — 200 г
  • Яйце куряче — 1 шт.
  • Вівсяні пластівці — 4 ст. л.
  • Сіль — 1/3 ч. л.

1. Підготувати усі необхідні продукти.

2. Сир розтерти з 1/3 ч. л. солі.

3. Додати в сир яйце, добре перемішати.

4. Замочити 2 ст. л. вівсяних пластівців, додати в сирну масу і перемішати.

5. За допомогою ложки сформувати з сирної маси сирники, обваляти їх у вівсяних пластівцях, що залишилися.

6. Обсмажувати сирники на невеликій кількості топленого вершкового масла або оливкової олії, або зовсім без олії на антипригарній сковороді.

Текст публікується з дозволу автора

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Мнения НВ

Більше блогів тут

Показати ще новини
Радіо NV
X