Його завжди не вистачатиме. Рецепт легкого шоколадного торта

Food&Drink

19 березня 2023, 20:15

Потрібен торт, який гарантовано сподобається усім? А ще такий, який легко приготувати? Цей неймовірний шоколадний пиріг із гладкою глазур’ю — миттєва насолода у випічці.

Шоколадний торт: рецепт

Інгредієнти:

  • 1 ½ чашки борошна
  • 1 ½ чашки цукру
  • ¾ чашки какао-порошку
  • 1 ½ чайної ложки соди
  • 1 чайна ложка солі
  • 2 яйця
  • ¾ чашки молока
  • ½ чашки олії
  • ½ чайні ложки ванільного екстракту
  • ¾ чашки гарячої води

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте духовку до 180 градусів.
  2. Просійте борошно, додайте цукор, какао-порошок, соду та сіль разом у великій мисці.
  3. Додайте яйця, молоко, олію та ванільний екстракт та змішайте все разом до гладкої маси.
  4. Додайте гарячу воду та знову змішайте все до гладкої маси.
  5. Розлийте тісто в дві форми для торта, які змащені та обсипані борошном.
  6. Печіть торт протягом 30−35 хвилин, або доки зубочистка, вставлена в центр торта, не вийде чистою.
  7. Витягніть бісквіти з духовки та залиште їх охолоджуватися в формі протягом 10 хвилин, потім залиште охолоджуватися до кімнатної температури.
  8. За бажанням, прикрасьте торт шоколадним ганашем, використовуючи темний шоколад та вершки. Подавайте торт на десерт та насолоджуйтеся його смаком.

Редактор: Альона Дука

Інші новини

Всі новини