Ідеальний омлет. Що необхідно додати під час приготування, щоб отримати страву з кремовою структурою та ніжним смаком
Один з найрозповсюдженіших у світі сніданків омлет готується з безліччю інгредієнтів, але лише один з них робить його надзвичайним.
Для приготування омлету використовується відомий всім склад продуктів, до яких можна додавати й інші, до свого смаку. Серед них можуть бути м’ясні продукти, овочі, сир і ще один інгредієнт, який робить страву надзвичайно ніжною, зі структурою, що нагадує крем.
Який інгредієнт необхідно додати в омлет, щоб він вийшов надзвичайно ніжним
Для приготування надзвичайно ніжного омлету необхідно розбити яйця у зручну ємність, додати невелику кількість молока, сіль, перець (інші інгредієнти за бажанням) і збити звичним способом, а потім додати майонез та ретельно перемішати до утворення єдиної маси. Потім нагріти пательню на середньому вогні з невеликою кількістю олії, вилити отриману масу та підсмажити.
Також майонез можна додавати в яйця, коли вони вже опиняться на розігрітій пательні. У цьому випадку омлет необхідно буде інтенсивно перемішувати під час приготування, щоб майонез рівномірно розподілився по ньому. В обох випадках, необхідна одна столова ложка майонезу на два-три яйця.