З в’яленими помідорами. Рецепт італійської намазки, від якої неможливо відірватися

22 січня 2024, 16:45

Італійська намазка з вершкового масла та в’ялених помідорів смакує з будь-яким хлібом та ідеально поєднується з більшістю страв.

За останні часи намазки увійшли в наше меню та міцно закріпилися в ньому. Більше того, для багатьох вони стали обов’язковим перекусом з пікантним смаком, завдяки якому легко вгамувати відчуття голоду. Існує безліч намазок на будь-який смак, а сьогоднішній рецепт закуски перенесе вас в сонячну Італію. Приготуйте вершкову намазку з в’яленими помідорами та насолодіться її неймовірним смаком.

Реклама

Як приготувати італійську вершкову намазку з в’яленими помідорами

Інгредієнти

Вершкове масло — 200 г

Помідори в’ялені - 60 г

Пучок свіжого базиліку — ½ шт.

Часник — 1−2 зубчики

Сіль — на власний смак

Спеції - за бажанням

Приготування

Дістаньте масло з холодильника та дочекайтесь, щоб воно стало м’яким.

Наріжте м’яке масло на шматки, покладіть у чашу блендера та збийте до стану піни.

Дістаньте з банки в’ялені помідори та поріжте на дрібні шматочки. Якщо вони консервовані, прослідкуйте, щоб залишилися без зайвого жиру. Додайте до масла.

Подрібніть базилік, пропустіть через прес часник, перемішайте між собою і також додайте до масла.

Ретельно перемішайте всі продукти, додайте сіль та, за бажанням, спеції.

Готову намазку подавайте на стіл з підсушеним або свіжим хлібом.

Смачного!

Показати ще новини