З в’яленими помідорами. Рецепт італійської намазки, від якої неможливо відірватися
Італійська намазка з вершкового масла та в’ялених помідорів смакує з будь-яким хлібом та ідеально поєднується з більшістю страв.
За останні часи намазки увійшли в наше меню та міцно закріпилися в ньому. Більше того, для багатьох вони стали обов’язковим перекусом з пікантним смаком, завдяки якому легко вгамувати відчуття голоду. Існує безліч намазок на будь-який смак, а сьогоднішній рецепт закуски перенесе вас в сонячну Італію. Приготуйте вершкову намазку з в’яленими помідорами та насолодіться її неймовірним смаком.
Як приготувати італійську вершкову намазку з в’яленими помідорами
Інгредієнти
Вершкове масло — 200 г
Помідори в’ялені - 60 г
Пучок свіжого базиліку — ½ шт.
Часник — 1−2 зубчики
Сіль — на власний смак
Спеції - за бажанням
Приготування
Дістаньте масло з холодильника та дочекайтесь, щоб воно стало м’яким.
Наріжте м’яке масло на шматки, покладіть у чашу блендера та збийте до стану піни.
Дістаньте з банки в’ялені помідори та поріжте на дрібні шматочки. Якщо вони консервовані, прослідкуйте, щоб залишилися без зайвого жиру. Додайте до масла.
Подрібніть базилік, пропустіть через прес часник, перемішайте між собою і також додайте до масла.
Ретельно перемішайте всі продукти, додайте сіль та, за бажанням, спеції.
Готову намазку подавайте на стіл з підсушеним або свіжим хлібом.
Смачного!