Без шкоди для фігури. В Японії набирають популярність салати у вигляді тортів
Як розповідає Моріасу, ідея оформляти салати таким апетитним чином прийшла до неї під час роботи в одному з ресторанів, пише The Telegraph . За словами кухаря, таким чином, вона хотіла перетворити овочі і зробити їх більш смачними. Після того, як корисні торти стали популярними серед гостей ресторану, Моріасу прийняла рішення відкрити власне спеціалізоване кафе.
Хоча кухар не розкриває всіх секретів приготування овочевих тортів, відомо, що в якості глазурі вона використовує сир тофу, а щоб виріб тримав форму, вона додає соєве борошно. В якості прикрас використовуються ягоди, насіння, свіжу зелень і горіхи.
- Читайте також: Суші-бургери стали новим трендом гастрономічним

Слідкуйте за найцікавішими новинами розділу НВ STYLE у Facebook та Вконтакті