Із сирною скоринкою. Як приготувати цибулевий суп
Готовий суп запікається разом із сиром та грінками
Пропоную приготувати справжню французьку класику — цибулевий суп.
Інгредієнти:
- Куряче м’ясо;
- Вершкове масло — 80 г;
- Олія — 20 мл;
- Цибуля ріпчаста — 400 г;
- Цибуля шалот — 250 г;
- Вино біле — 50 мл;
- Соєвий соус — 50 мл;
- Сіль до смаку;
- Розмарин сушений — 1 ч.л;
- Бульйон — 500 мл;
- Пармезан — 60 г;
- Ементаль — 150 г;
- Багет — 3 шматочки;
- Часник — 1 зубчик.
Спосіб приготування:
1. В каструлю покласти м’ясо та одну цибулину, залити водою і зварити бульйон.
2. Обсмажити решту цибулі на олії та вершковому маслі до золотистого кольору.
3. Додати вино, випарити протягом хвилини. Додати соєвий соус і бульйон. Проварити декілька хвилин.
4. В кінці додати пармезан і сіль до смаку.
5. Багет обсмажити до скоринки та натерти часником.
6. Заповнити тарілку цибулевим супом, посипати натертим сиром, викласти багет та зробити сирну шапку.
7. Запікати на максимальній температурі до золотистої скоринки сиру.
Текст публікується з дозволу автора
Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV
Більше блогів тут