Логічність і багато шухляд. Євген Клопотенко дав поради, як правильно організувати кухню
Кулінарний експерт стверджує, що навіть маленька кухня може бути дуже зручною, хоча сам мріє про велику кухню у власному домі.
Порадами щодо організації кухні в квартирі кулінарний експерт поділився в своїх сторіз, виділивши кілька головних правил:
1. Треба, щоб було багато ящичків, щоб не запихувати різні категорії в один.
2. Варто використовувати місце зверху кухонних шаф.
3. Усе має бути розподілено за логікою і поруч з місцями, де ви берете інвентар. «Тут моркву дістав, далі помив, далі порізав, приготував і з'їв. Проста логіка і секрет моєї кухні», — пояснив кулінар.
4. Чим більше місця на самій кухні, тим легше.

В окремому пості в своєму інстаграмі Євген Клопотенко також розповів про свою кухню мрії:
«По-перше, це кухня має знаходитися у моєму власному домі (який треба ще намутити). На першому поверсі. Весь простір тупо у вікнах. […] По центру кухні - гігантський і дуже важкий мармуровий стіл, в який вмонтована плита. Позаду, під стінкою — робоча поверхня. Вона теж ненормальних розмірів. Поруч — мийка 2XL, щоб туди влізало деко і всі габаритні посудини. І багато овочів. Бо не знаю, що там з вашими овочами, але у моїх має бути власна ванна, я буду їм туди гумових качок пускати.
Обов’язково має бути окреме місце, де висять красиві каструлі, пательні, ножі всіх розмірів та під всі потреби, лежать вінтажні виделки і стоїть духовка з сувідом. Плюс десь поруч — простір для всіх моїх тарілок. […] Для спецій — своя стіна з ячєїчками під кожну.
[…] Ясне діло, ще має бути камін з дров’яною пічкою. Щоб я міг готувати на відкритому вогні, і він обіймав мою їжу. Недалеко від каміну — обідній дерев’яний стіл на вісьмох", — поділився шеф-кухар.