«Борщ з'їли за 10 хвилин». Євген Клопотенко готував для військових на україно-британських навчаннях

19 липня 2021, 16:38

18 липня кулінар на запрошення командування Сухопутних військ ЗС України взяв участь у Дні культури в рамках міжнародних українсько-британський військових навчань Козацька Булава-2021.

Головна мета навчань — обмін досвідом, а оскільки їжа є одним з елементів ідентичності кожного народу, то вирішили приготувати національні страви. На полігоні Широкий лан в Миколаївській області Євген Клопотенко разом із шотландським колегою готували національні страви — борщ та хаггіс.

Відео дня

«Готувати було дуже легко, бо ми з моїм шотландським колегою допомагали один одному. Я готував борщ із качкою і я радий, що увесь борщ українські та британські військові з'їли буквально за 10 хвилин. Значить було смачно», — говорить український шеф-кухар.

Кулінар також поділився двома невеликими відео з події у своїх сторіз в інстаграмі.

Скріншот сторіз klopotenko / instagram
Фото: Скріншот сторіз klopotenko / instagram
Показати ще новини
Радіо НВ
X