«Загалом наша історія проста». Володимир Ярославський розповів, як переможниця МастерШеф почала працювати у нього в ресторані
Шеф-кухар, кулінарний експерт і суддя проєктів МастерШеф розповів про несподівану співпрацю з переможницею третього сезону шоу МастерШеф. Професіонали.
«Нарешті „МастерШеф“ випустив ще одне покоління талановитих кухарів. Вітаю Елеонору з перемогою! Наснаги, успіхів та сил у підкоренні нових вершин Я, як ніхто інший, знаю і бачив наскільки Еля талановита та працьовита. Життя склалося так, що вона працює разом зі мною у Chefs Table. Загалом наша історія проста. Після проєкту ми випадково зіткнулися у магазині - Еля обирала кулінарні книжки. Мене узяла цікавість: як і у кожного переможця „МастерШефу“, я запитав, як вона планує розпорядитись виграшем і що цікавить далі», — розповів у своєму інстаграмі Володимир Ярославський.
Кулінар розповів, що Елеонора Баранова якраз хотіла створити унікальний в Україні проєкт і шукала для нього місце.
«Мій ресторан був ще на стадії створення, я навіть не шукав і не думав брати когось ще, я будував його для себе. Але саме в ту мить, в мене виникла думка: — а не спробувати щось разом? Мені захотілося додати у новий заклад нового погляду», — поділився шеф-кухар.
Окрім того, він розповів, що у світі багато шефів роблять колаборації, щоб створювати щось новітнє та вартісне. Саме тому ідея попрацювати з переможницею третього сезону МастерШеф. Професіонали видалася Володимиру Ярославському справді хорошою.
«Минуло вже 3 тижні від моменту відкриття ресторану. Ми впровадили сет-меню — популярна практика за кордоном. Для України це зовсім нова та цікава річ, і ми створюємо її разом з Елею. Хочу запрошувати до нас на кухню і інших талановитих українських кухарів! Далі — більше! Не бійтеся мріяти та діяти. Шлях на професійну кухню розпочинається з маленького кроку», — написав шеф.
Приєднуйтесь до нас у соцмережах Facebook, Telegram та Instagram.

матеріалів розділу Life