«Я був дуже молодий». Ектор Хіменес-Браво розповів, як почав готувати в ресторані у 18 років і показав архівні фото
Колумбійський кулінар і суддя шоу МастерШеф Ектор Хіменес-Браво поділився продовженням історії про те, як він став шеф-кухарем.
Раніше у своєму Instagram кулінар поділився, що його першою роботою був обов'язок мити посуд на кухні одного із закладів у Колумбії. Пізніше в своїх сторіс він розповів, чому вибрав для себе таку посаду: «Моя кар'єра починалася в готелі мого міста Букараманга. Я працював там, тому що я думав, що в готелі буде найкраща кар'єра для мене. Думав, що буде велика команда, кухня, професіонали. Я був дуже молодий тоді і знав, що це буде перший крок», - розповів кухар.

«Мені всі говорили, що для того, щоб стати кухарем, знадобиться мінімум 1-2 роки. Але мене це не зупинило. Я намагався працювати добре, щоб мене помітили - і одного разу це сталося! Я якийсь час мив посуд, але дуже хотів готувати. І шеф-кухар погодився, щоб я готував для інших співробітників готелю», - поділився Хіменес-Браво.

«У перший же день я готував з усією душею і любов'ю, якісно! І всім дуууже сподобалася моя їжа! Хоча я переживав, що вони вважатимуть мою їжу поганою. Коли обід закінчився і всі мене похвалили, я дуже зрадів і відчував себе добре! Тоді мені було 18 років. Подумати тільки, як швидко летить час! Я вже 30 років у кулінарії...», - підсумував кулінар.

Також Ектор розповідав про те, як працюючи в фаст-фуді йому довелося навчитися робити піцу, а також зізнався в любові Канаді і розповів, як п'ять років працював там шеф-кухарем.